Vintage glam yfos gia ti diakosmisi kai tis mpomponieres tou gamou sas.

Η διαχρονική κομψότητα του χρυσού (μπομπονιέρα γάμου)

NewmanΓάμος, Υλικά

«Το χρυσό είναι ένα χρώμα που στέκεται μόνο του. Gold is a color that stands alone».

Οι Ίνκας ονόμαζαν το χρυσό «δάκρυα του ήλιου» και οι Αιγύπτιοι το γνώριζαν ως «η σάρκα των θεών». Για χιλιετίες το χρυσό χρώμα συμβολίζει το ιερό και το σεβαστό, έχει στολίσει αφιερώματα θεοτήτων, σημαντικές απεικονίσεις βασιλιάδων και βασιλισσών, ενώ συνδέεται άμεσα με την πολυτέλεια, τη δύναμη και την απόκοσμη πνευματική λαμπρότητα. Γι’ αυτό και το χρυσό θα είναι πάντα ένα κλασικό χρώμα γάμου, αφού ταιριάζει σε κάθε είδους διακόσμηση και συνδυάζεται με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Απλώς σκεφτείτε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς: χρυσό στο νυφικό, χρυσό στη γαμήλια τούρτα, χρυσά μαχαιροπίρουνα, αξεσουάρ, προσκλήσεις, διακοσμητικά και φυσικά χρυσό στις μπομπονιέρες μας.

Μπομπονιέρα γάμου σε γυάλινο σωλήνα με χρυσό καπάκι διακοσμημένο με κρεμαστό κόσμημα διαμάντι σε τετράγωνο σχήμα και κουφέτα Χατζηγιαννάκης Αμυγδάλου Supreme Καραμέλα.

Mia mpomponiera stin opoia akomi kai ta koufeta einai meros tis synthesis me tis xryses apoxrwseis tis karamelas na prwtagwnistoyn.

Για τη δημιουργία της ξεχωριστής αυτής μπομπονιέρας θα χρειαστείτε μόνο τα εξής τρία υλικά: γυάλινο σωλήνα με χρυσό καπάκι (16 x 3cm), κρεμαστό κόσμημα διαμάντι τετράγωνο – διατίθεται σε συσκευασία των 5 τεμαχίων- και κουφέτα Χατζηγιαννάκης Αμυγδάλου Supreme Καραμέλα.

Mpomponiera gamou se gyalino swlina me xryso kapaki, diakosmimeno me kremasto kosmima diamanti se tetragwno sxima kai koufeta Xatzigiannakis Amygdalou Supreme Karamela.

Μπομπονιέρα γάμου σε γυάλινο σωλήνα με χρυσό καπάκι, διακοσμημένο με κρεμαστό κόσμημα διαμάντι σε τετράγωνο σχήμα και κουφέτα Χατζηγιαννάκης Αμυγδάλου Supreme Καραμέλα.

Το ιδιαίτερο με την επιλογή αυτής της μπομπονιέρας είναι ότι ακόμη και τα κουφέτα αποτελούν μέρος της σύνθεσης, με τις χρυσές αποχρώσεις της καραμέλας να δίνουν έξτρα λάμψη και να αποτελούν ένα από τα πρωταγωνιστικά στοιχεία.

Diakosmitiko kremasto kosmima diamanti se tetragwno sxima – diatithetai se syskevasia twn 5 temaxiwn.

Διακοσμητικό κρεμαστό κόσμημα διαμάντι σε τετράγωνο σχήμα – διατίθεται σε συσκευασία των 5 τεμαχίων.

Κι επειδή το χρυσό πηγαίνει υπέροχα με το ρετρό, και το vintage glam ύφος είναι και φέτος ένα από τα πιο ισχυρά trend στον κόσμο του γάμου, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τις υπέροχες γυάλινες φοντανιέρες μας, οι οποίες θα αποτελέσουν ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο ή ακόμη και ένα ξεχωριστό centerpiece στο τραπέζι της δεξίωσης.

Retro yfos kai xryses apoxrwseis gia ti diakosmisi kai ton stolismo tis simantikis sas imeras.

Ρετρό ύφος και χρυσές αποχρώσεις για τη διακόσμηση και τον στολισμό της σημαντικής σας ημέρας.

Vintage glam yfos gia ti diakosmisi kai tis mpomponieres tou gamou sas.

Vintage glam ύφος για τη διακόσμηση και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.

Για τις συγκεκριμένες μπομπονιέρες, χρησιμοποιώντας τα υλικά μας για να τις κατασκευάσετε, υπολογίζεται ότι στοιχίζουν περίπου 3,10€ το τεμάχιο με ένα διαμάντι και 4,50€ με δύο διαμάντια.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
250525 Φοντανιέρα Γυάλινη 11 x 28cm 17,00 €
074268 Μπουκάλι Γυάλινο Σωλήνα με Χρυσό Καπάκι 16x3cm | 12τεμ. 1,20 € 14,40 €
351967 Κρεμαστό Κόσμημα Διαμάντι Τετράγωνο Μεσαίο | 5τεμ. 1,40 € 7,00 €
404105 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Αμυγδάλου Supreme Καραμέλα 1kg 12,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2023